Buscador per paraules clau
24 novembre 2022

El Consell Comarcal engega la desena edició del Concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes” coincidint amb la commemoració del 25 de novembre

El Consell Comarcal convoca per desè any el Concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”, adreçat als centres educatius del Vallès Occidental i a les associacions i entitats juvenils i/o de caire social o feminista de la comarca.

Es tracta d’un concurs artístic que cerca promoure la sensibilització envers la igualtat i la no discriminació per raó de gènere a través de diferents activitats. També busca promoure el pensament crític i la reflexió cap a les desigualtats de gènere i els estereotips i rols existents en la societat patriarcal.

El període de participació en la 10a. edició del Concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries’ s’inicia el 25 de novembre de 2022, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista i finalitza el 16  de maig de 2023, ambdós inclosos.

Per a participar cal omplir aquest formulari.

Requisits per a poder participar:

S’estableixen 3 modalitats col·lectives de participació:

Podeu consultar les bases i tots els materials en aquest enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail