Buscador per paraules clau
11 octubre 2017

Engega la 5a edició del concurs “Piula contra la violència masclista” i proposa al jovent piular frases originals per una vida lliure de violències

Per cinquè any, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en marxa el concurs “Piula contra la violència masclista”amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència masclista”. El concurs vol sensibilitzar contra la violència masclista al jovent de la comarca, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries. Amb aquest objectiu es proposa al jovent la creació d'una piulada i la seva posterior divulgació a les xarxes socials. Es pot participar des del 16 d’octubre al 30 de novembre.

La Comissió Permanent del Consell Comarcal va ha aprovat aquesta setmana les bases del concurs, que es poden consultar a aquest enllaç directe de la web del Consell: http://www.ccvoc.cat/consell-comarcal/serveis/area-de-benestar-social-i-educacio/promocio-de-la-convivencia-i-la-cohesio-social/piula-contra-violencia-masclista

Poden participar en el concurs totes les persones que tinguin entre 14 i 30 anys i que visquin o estudiïn al Vallès Occidental. La inscripció al concurs és gratuïta. S’estableixen dues modalitats de categories: individual i col•lectiva.

En la Categoria individual, estableixen diferents categories de premis: Categoria júnior, de 14 a 17 anys i Categoria sènior, de 18 a 30 anys. Els premis per aquesta categoria seran:  un llibre sobre la temàtica del concurs, a totes les persones premiades de les diferents categories,   un dispositiu electrònic multifuncional (tablet) per al primer premi de cada categoria, i  un dispositiu de lectura (e-book) per al segon premi de cada categoria.

D’altra banda, la categoria col•lectiva va adreçada únicament als centres educatius de la comarca i es planteja el Premi al centre educatiu més participatiu, amb un mínim de 25 participacions.

Procediment per concursar

Es pot concursar amb una frase inscrita al formulari inclòs a l’apartat “Piula” del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental www.ccvoc.cat. També es pot participar omplint el formulari que es repartirà als tallers de la Campanya Piula contra la violència masclista, o bé a través de l’Acció Piula que es desenvoluparà en els centres educatius que ho desitgin.

La piulada no pot excedir els 110 caràcters amb espais, no pot estar escrita amb llenguatge abreviat i ha d’emmarcar-se en el tema “I a tu: com t’afecta el masclisme?”. Ha de ser original i inèdita, sense haver estat mai premiada en un altre concurs i qui participi només pot presentar una piulada. El contingut del text ha de ser positiu, promovent societats lliures de violència de forma respectuosa.

Un cop enviades les piulades, seran publicades des de @PiulaVallesOcc i a facebook/PiulaVallesOcc, fent menció al perfil de twitter de la persona concursant o, si no en té, a un pseudònim, amb l’objectiu de fer-ne difusió i sensibilitzar contra les violències masclistes. La piulada anirà relacionada a l’etiqueta #PiulaNoMasclisme.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail