Buscador per paraules clau
30 març 2023

El Consell Comarcal divulga els Fons Next Generation entre les empreses industrials

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i de l'oficina Next Generation d’ACCIÓ aquest dijous s’ha organitzat una sessió dirigida a empreses del sector industrial.

Durant la sessió s’ha presentat què  son i com s’organitzen els fons Next Generation, amb l’objectiu d’apropar el coneixement i aportar informació de valor a les indústries perquè en puguin ser beneficiàries amb projectes destinats a la transformació del teixit productiu.

En un nivell més específic, s’han explicat les diferents línies de subvenció i els recursos i eines que poden ser d’interès i que faciliten l’accés a aquestes ajudes en l’àmbit industrial. Al finalitzar, s’ha dut a terme entrevistes individuals de necessitats prèviament concertades, per tal de recollir els interessos i resoldre els dubtes específics per a oferir una orientació més personalitzada.

El Fons NGEU és un instrument aprovat el 21 de juliol pel Consell Europeu que té com a finalitat contribuir a la reconstrucció dels membres de la Unió Europea,  reparant els efectes econòmics, socials i sanitaris de la pandèmia de la COVID-19 i alhora impulsar la transició ecològica i digital dels països de la Unió Europea.

Està dotat de 750.000 M€ que es desemborsaran als estats membres durant el període 2021-2026, dels quals 390.000 MEUR seran subvencions (transferències als estats) i 360.000 MEUR, préstecs i que estaran articulats en funció dels següents programes.

Qualsevol empresa interessada en conèixer convocatòries o ajudes de suport pot consultar la web del Consell Comarcal el cercador d’ajudes i resolucions dels fons industrials, o demanar una entrevista individual amb la tècnica Míriam Rodríguez Monfort (rodriguezmnf@ccvoc.cat)

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail