Buscador per paraules clau
25 març 2020

El Department d’Eduació ha lliurat avui al Consell Comarcal les targetes moneder per les famílies amb ajut de menjador. El Consell les distribueix a 18 ajuntaments.

Aquest matí han arribat al Consell Comarcal del Vallès Occidental les targetes moneder que el Departament d’Educació ha facilitat per a les famílies que compten amb ajut de menjador. Personal del Consell Comarcal treballa en aquests moments per fer possible que al llarg del dia d’avui les targes arribin a tots els ajuntaments i aquests puguin fer la distribució a les famílies. Aquest matíles targetes també han arribat a l’Ajuntament de Terrassa, de Sabadell i de Sant Cugat i ahir van arribar a Cerdanyola i Rubí.

Ara, cada ajuntament establirà l’organització que estimi oportuna per poder repartir les targes a les families, garantint la protecció i la prevenció en el repartiment. Es demana la màxima col·laboració a la ciutadania i que es segueixin les instruccions de cada Ajuntament. 

Tal com ja es va anunciar, les targetes venen carregades amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros-  que correspondrien als 10 dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats. Atès que ja s’ha anunciat que el tancament es perllongarà, aquestes targetes es recarregaran automàticament. 

Les targes les podran utiltizar les famílies per adquirir productes d’alimentació en qualsevol establiment d’alimentació fet que suposa un suport a les famílies.  

Total de targetes moneder: 17.388

Consell Comarcal del Vallès Occidental_ 4.150 (inclou la resta de municipis) 

Ajuntament de Terrassa _ 4.682

Ajuntament de Sabadell _ 5.353

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès _ 946

Ajuntament de Rubí_ 1.782

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail