Buscador per paraules clau
25 gener 2016

El Consell Comarcal distribueix 805 lots de productes d’higiene personal dins del programa d’ajuts d’urgència social

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, en col•laboració amb els ajuntaments dels municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, està distribuint durant tot aquest trimestre un total de 805 lots de productes d’higiene, neteja i bolquers per valor de més de 16.000 euros.

Els municipis que estan rebent aquests lots són: Castellbisbal, Matadepera, Gallifa, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Els lots es distribueixen des del Consell Comarcal i els respectius equips de Serveis Socials fan el repartiment a les famílies amb necessitats socioeconòmiques d’aquests municipis.

El president de la Comissió Informativa de Benestar Social, Educació i Qualitat de vida, Pol Altayó explica que “aquesta actuació vol apaivagar aquesta mancança dins el  projecte de població fràgil i inclusió social que porta a terme el Consell Comarcal, que té per objectiu lluitar contra la pobresa i afavorir l’equitat d’accés a recursos”. Pol Altayó també afegeix que “aquesta és una ajuda puntual que no soluciona el problema estructural, però permet millorar l’accés a recursos de primera necessitat a les famílies que reben els lots”.

El projecta de població fràgil i inclusió sosical també inclou els ajuts d’urgència social i el banc de dispositius de suport a la dependència, entre d’altres actuacions que s’estan duent a terme.

Els lots lliurats han estat els següents:

Per fer la compra d’aquests productes es va realitzar un procés de licitació per cercar una empresa que, entre d’altres requisits, complís els criteris de proximitat territorial i compromís social, amb una cartera de productes de primera necessitat de preu econòmic.

Tot i que La major part dels municipis del Vallès Occidental disposen de Bancs d’Aliments i projectes de subsistència per a cobrir les necessitats més bàsiques de les famílies amb dificultats socioeconòmiques, s’havia detectat una mancança de productes d’higiene personal, infantil i neteja de llar.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail