Buscador per paraules clau
25 febrer 2023

El Consell Comarcal denuncia que ha patit un atac informàtic que afecta el funcionament de la institució

El Consell Comarcal ha deunciat aquest divendres davant els Mossos d’Esquadra que ha patit la nit de dijous un ciberatac que afecta el normal funcionament de l’ens comarcal. En aquests moments els serveis tècnics del Consell Comarcal estan avaluant les conseqüències de l’atac i les seves afectacions. Així mateix, es treballa per restablir tan abans […]

El Consell Comarcal ha deunciat aquest divendres davant els Mossos d’Esquadra que ha patit la nit de dijous un ciberatac que afecta el normal funcionament de l’ens comarcal.

En aquests moments els serveis tècnics del Consell Comarcal estan avaluant les conseqüències de l’atac i les seves afectacions. Així mateix, es treballa per restablir tan abans com sigui possible el sistema informàtic.

En el moment que s’ha conegut l’atac, immediatament el Consell Comarcal ho ha notificat a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i s’ha procedit a activar la denúncia davant els Mossos d’Esquadra. També s’ha comunicat a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Aquesta informació s’anirà actualitzant en la mesura que es coneguin nous detalls.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail