Buscador per paraules clau
09 novembre 2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental reconegut en el 5è aniversari dels Premis BASF d’Economia Circular

Aquest dimecres s’ha celebrat a Madrid l’acte del cinquè aniversari dels Premis BASF d’Economia Circular i s’ha fet un reconeixement a les entitats i empreses que al llarg dels darrers cinc anys han rebut alguns dels Premis que anualment es donen per reconèixer la tasca a favor de l’economia circular. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha estat una de les entitats reconegudes i s’ha donat a conèixer el projecte Vallès Circular i projectes d’economia circular i sostenibilitat alimentària com el Recooperem a través de la intervenció del president comarcal Ignasi Giménez en el vídeo commemoratiu.

Els Premis són impulsats per l’empresa BASF junt amb el Club de Excelencia en Sostenibilidad i són uns guardons dirigits a iniciatives que facin front al desafiament dels recursos naturals limitats a través dels diferents models de negoci circulars.

Durant la cerimònia d’entrega, Carles Navarro, Director General de BASF en Espanya, i la directora general de Qualitat i avaluació ambiental del Ministeri de Transició Ecològica, van fer referència a la importància del treball del món local en el desenvolupament d’accions que afavoreixin l’economia circular. Dues tècniques comarcals han pogut compartir el projecte comarcal amb la resta d’entitats i institucions guardonades.

El novembre de 2019, la iniciativa Vallès Circular, impulsada pel Consell Comarcal, va guanyar el I Premi BASF a millor pràctica d’Economia Circular a Espanya, en la categoria de millor iniciativa pública. Els premis compten amb el suport del Govern d’Espanya i de la Comissió Europea, així com la presidència del Comitè d’Honor a càrrec de SS.MM los Reyes de España.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail