Buscador per paraules clau
13 gener 2022

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament per la dinamització del comerç a la comarca

La dinamització del sector del comerç i la restauració és una de les prioritats del Pla de Reconstrucció de la COVID-19 al Vallès Occidental. En aquest marc, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Diputació de Barcelona estan treballant conjuntament per tal de poder portar a terme accions de dinamització del sector. Aquesta setmana, el Vicepresident del Consell Comarcal i alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i la diputada Delegada de Comerç i Alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, han compartit la voluntat de col·laboració per treballar conjuntament en el full de ruta a seguir durant els propers anys.

En aquest sentit es volen compartir els reptes de transformació i modernització que ha d’afrontar el comerç de proximitat per mantenir el seu pes econòmic alhora que actua com a element de dinamització i cohesió social en els municipis.

El novembre de 2020 es va constituir un Grup impulsor del Comerç i la Restauració que compta amb la representació d’ajuntaments i d’entitats privades del territori. Aquest espai de concertació sorgeix  a partir dels efectes provocats per la pandèmia de la covid-19 amb l’objectiu de compartir accions i sinèrgies entre els municipis a favor de la millora de l’activitat del sector. A la propera reunió d’aquest grup hi participarà la  Diputada delegada per tal de poder compartir de primera mà els interessos i necessitats del territori.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail