Buscador per paraules clau
19 febrer 2024

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consejo Comarcal del Bierzo comparteixen experiències i estudien col·laborar en projectes d’interès comú

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental Ignasi Giménez, i el president del Consejo Comarcal del Bierzo, Olegario Ramón, s’han reunit aquest cap de setmana per compartir experiències i estudiar la col·laboració en projectes d’interès comú. El president del Bierzo ha estat rebut al Consell Comarcal en el marc de la seva visita institucional a Catalunya.

Durant la trobada s’han pogut conèixer les peculiaritats de les dues comarques i s’ha compartit iniciatives i actuacions que poden ser compartides per les dues administracions.

El Consell Comarcal del Bierzo és la institució pública local encarregada del govern i administració de la comarca del Bierzo, l’única reconeguda per Llei a la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó a causa de les peculiaritats geogràfiques, històriques, socials i econòmiques que la diferencien de la resta de la comunitat autònoma.

El Bierzo és una comarca administrativa composta de trenta-vuit municipis, conformada el 1991 a partir de la regió natural del mateix nom situada al terç occidental de la província de Lleó, a la comunitat autònoma de Castella i Lleó.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail