Buscador per paraules clau
18 gener 2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental és un dels 17 ens beneficiaris dels fons Next Generation de Sostenibilitat Turística a Catalunya

Un total de 17 destinacions catalanes rebran prop de 76 milions d’euros de la segona convocatòria del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions. El Consell Comarcal del Vallès Occidental rebrà 1’5 milions d’euros per a portar a terme el projecte “El riu, teixint fils de vida”. Es tracta d’un projecte comarcal de millora dels camins de l’entorn del riu Ripoll que es desenvoluparà a sis municipis: Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac.

En una presentació celebrada aquest migdia a la Fira de turisme FITUR, s’han donat a conèixer els projectes beneficiaris amb la participació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i la Directora general de Turisme, la Sra. Marta Domènech. El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, ha participat a la trobada junt amb altres representants del territori. Durant el matí, també s’han mantingut reunions de treball amb la Diputació de Barcelona i altres agents.

L’objectiu del projecte “El riu, teixint fils de vida” és la creació d’un producte turístic sostenible i identitari, que singularitzi l’oferta comarcal, mitjançant el qual, els entorns naturals pels quals transcorren els camins fluvials serveixin de base per a la connexió del patrimoni industrial de la comarca. Tots els detalls del projecte els explicaran els alcaldes i alcaldesses dels sis municipis i el president del Consell Comarcal en una presentació prevista pel proper dimarts, 24 de gener a les 16 hores, a la seu comarcal. (els mitjans de comunicació properament rebreu l’oportuna convocatòria)

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail