Buscador per paraules clau
04 desembre 2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental convida ciutadania a trobar 10 tions “amagats” a diferents espais de la comarca

Els propers dies de festa poden ser un bon moment per descobrir la comarca i alguns dels seus punts més emblemàtics. Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es proposa una activitat nadalenca que vol incentivar el turisme de proximitat i la descoberta del patrimoni natural i cultural de la comarca. El repte és trobar 10 tions tot gaudint del Vallès Occidental.

Aquesta és una bona activitat per fer en família i que permet trepitjar indrets desconeguts de la comarca i l’entorn dels amagatalls del tions.

Qui vulgui trobar els #10TionsAmagatsalVallès haurà d’estar atent a les xarxes socials de Viu el Vallès(@viuelvalles). A Instagram, Facebook i Twitter s’aniran donant les pistes per trobar els tions durant les properes setmanes, fins que es trobin els 10 tions. També es pot seguir la campanya a través del hashtag #10TionsAmagatsalVallès. Les pistes començaran a llançar a partir de del dimecres 6 de desembre.

Cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais a visitar propers a l’indret on es trobi amagat el tió. El codi també desvetlla una sorpresa per a qui trobi el tió.

Les persones que trobin els tions se’ls podran endur a casa com a record i també podran publicar la fotografia de la troballa per tal que es comparteixi des de les xarxes comarcals.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail