Buscador per paraules clau
17 gener 2023

El Consell Comarcal convoca una nova edició dels Pressupostos Participatius entre el personal de la institució

Un any més es posa en marxa una nova edició dels Pressupostos Participatius del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Amb aquesta acció des del govern comarcal es vol promoure la implicació del personal del Consell, incentivant la seva participació activa i col·laborativa. També es vol fomentar el talent del personal i fer aflorar iniciatives i accions promogudes pels propis treballadors i treballadores.

Ja s’han publicat les “Bases per a la selecció de propostes dels Pressupostos Participatius 2023” que tenen com a objecte establir els criteris per al procés de participació, per a la selecció definitiva dels projectes, així com també el seu seguiment i execució.

Com s’especifica a les bases, els propostes han de donar resposta a una necessitat i ser d’interès col·lectiu o comunitari i tenir un pressupost màxim de 5.000 euros IVA inclòs. Poden tenir aplicació interna o externa i han de presentar-se per un equip de mínim dues persones. El termini per a la presentació de propostes és fins el 6 de febrer.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail