Buscador per paraules clau
11 desembre 2023

El Consell Comarcal col·labora amb els Consells Esportius en l’organització de jornades de promoció esportiva per a l’alumnat de les escoles d’educació especial

Els Consells Esportius del Vallès Occidental, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, han organitzat dues jornades per fomentar l’esport com a element integrador i de cohesió social entre l’alumnat de les escoles d’educació especial dels municipis dels seu àmbit d’actuació. Aquesta setmana es faran activitats a Cerdanyola i a Sabadell.

Dijous, 14 de desembre es celebra la jornada del Consell Esportiu Vallès Occidental Sud (Cerdanyola) al Parc Esportiu Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès. Consistirà amb una Trobada Inclusiva de bàsquet, una activitat ludicoesportiva amb un esperit participatiu no competitiu que barrejarà la pràctica esportiva del bàsquet, fent equips amb una part d’alumnat amb diversitat funcional i, l’altra part, amb alumnat de centres educatius de secundària.

D’altra banda, aquest divendres 15 de desembre es celebra la 2ª Trobada Esportiva Nadalenca (Capaços de tot!) del Consell Esportiu Vallès Occidental Sabadell. Es realitzarà al Pavelló Nord de Sabadell. L’alumnat de les escoles d’educació especial es dividirà en grups i anirà passant, a mode de rotació, per les diferents zones d’un circuit amb vàries modalitats esportives, inflables, espectacle de circ, maquillatge i ball.

Aquestes jornades es realitzen amb els Consells Esportius del Vallès Occidental gràcies al finançament i el material esportiu en préstec atorgat al Consell Comarcal del Vallès Occidental, d’una banda, des de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, i de l’altra, de la Generalitat de Catalunya. També es compta amb el suport tècnic dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès i Sabadell.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail