Buscador per paraules clau
09 maig 2023

El Consell Comarcal busca dones que vulguin formar-se en indústria agroalimentària

El Consell Comarcal està portant a terme el projecte “Presència femenina a la indústria agroalimentària”, un programa d’ocupació que posa el focus en la millora i adaptació de les competències professionals de dones en situació de reincorporació al mercat de treball, en l’àmbit de la indústria agroalimentària. Aquest matí s’ha realitzat al Consell Comarcal una sessió informativa per a dones de la comarca i des del Consell es fa una crida per tal que més dones es puguin afegir a aquest projecte. 

Amb aquestes accions es volfer suport a la a la transformació i creació de nous perfils professionals en l’àmbit de la indústria agroalimentària mitjançant actuacions de reorientació professional pel coneixement de les oportunitats en el sector agroalimentari i actuacions d’actualització i coneixement  en competències emergents vinculades a la sostenibilitat i la digitalització. Per assolir aquest objectiu es planteja un treball de capacitació professional i diversos microaprenentatges de dones en procés de recerca de feina, fomentant l’apoderament de gènere i facilitant així la seva inserció laboral en el sector de la indústria agroalimentària.

Les persones interessades en participar en el projecte, poden contactar amb el Consell Comarcal a través del correu electrònic  gallardopl@ccvoc.cat. Les accions de formació començaran a finals de maig. 

Aquest programa es desenvolupa en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals 2022 del Servei Públic d’Ocupació i és finançat pel SOC, la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Trabajo  i la Diputació de Barcelona en el marc de la Xarxa de Governs Locals. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail