Buscador per paraules clau
06 juny 2023

El Consell Comarcal ajuda les empreses d’automoció a presentar projectes al nou PERTE del vehícle elèctric amb fons Next Generation

Aquest divendres 2 de juny s'ha celebrat una sessió informativa virtual per explicar les característiques de la convocatòria, amb la presència de 10 empreses industrials.

Durant la sessió s’ha explicat les bases de nou PERTE que es publicarà el mes de juny i que estarà dotada amb 1.475 milions d’euros provinents dels fons europeus Next Generation. Aquest conté importants novetats, entre les quals, el termini d’execució fins al 2027-2028, l’ampliació dels llindars d’ajudes, millores en les garanties, els avals i les despeses elegibles i, també que, aquest cop es podran presentar projectes individuals.

En la primera convocatòria del PERTE VEC (Vehicle Elèctric i Connectat) es van aprovar 10 projectes col·laboratius, que compten amb la participació de 13 empreses de la comarca, el 30% del total del teixit català, i amb un import total obtingut de poc més de 13M€.

Des del Consell Comarcal es dona suport a les empreses per a l’accés als fons Next Generation amb accions com el recull i informació de les convocatòries actuals del sector industrial, el monitoratge dels resultats exemples de bones pràctiques de les diferents ajudes resoltes i l’assessorament a les empreses per ajudar-les en les seves necessitats i així reduir els temps en la sol·licitud.com el suport en convocatòries estratègiques.

Les empreses interessades en presentar projectes a la nova convocatòria del PERTE tindran disponible l’assessorament en l’elaboració dels projectes i en els tràmits per a la seva realització. Per dubtes i interessos, es pot contactar amb la tècnica d’indústria al correu rodriguezmnf@ccvoc.cat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail