Buscador per paraules clau
16 gener 2023

El Catàleg interactiu Vehicle Vallès Km0 recopila informació sobre la fabricació d’automoció a 57 empreses de la comarca

El Consell Comarcal ha publicat el Catàleg Vehicle Vallès Km0, que neix com a resultat de l’exploració, recopilació i síntesi d’informació sobre la fabricació d’automoció a la comarca del Vallès Occidental, materialitzat en una eina interactiva funcional per donar major visibilització del sector d’automoció vallesà. Amb això es vol oferir una imatge del potencial de les empreses de la comarca en la transició cap a l’electromobilitat, per incentivar sinergies entre institucions, empreses i projectes d’innovació amb criteris de sostenibilitat i per atraure la mirada d’inversors i clients potencials.

L’atractiu principal del catàleg interactiu és poder descobrir les parts fonamentals que composen un vehicle elèctric. Amb el cotxe elèctric virtual situat a la primera secció podem explorar les parts que el composen a partir de 9 grups de components que fabriquen les empreses de la comarca del Vallès Occidental. També podrem trobar a la part superior un menú amb apartats temàtics que ens donarà informació afegida del sector a la comarca, de les empreses de la Cadena de Valor del sector de fabricació d’automoció, de la fabricació que es realitza amb criteris d’innovació i sostenibilitat i l’apartat final on trobem l’explicació i el context del projecte.

Tot el catàleg està proveït de múltiples enllaços per fer possible la interactivitat que permet gaudir d’una confortable experiència d’usuari per explorar a voluntat de forma no lineal i controlada a través de les diferents seccions. Recomanem experimentar-ho clicant els marcadors sobre el cotxe, els diferents apartats del menú, els logos i els noms de les empreses, entre d’altres.

Descobreix el CATÀLEG VEHICLE VALLÈS KM0

Finalització amb èxit del Pla de Reconversió del sector d’automoció

Aquest passat mes de desembre de 2022, varen finalitzar totes les actuacions previstes en el Pla d’acció de suport a la reconversió del sector de fabricació d’automoció amb el desplegament de diferents activitats. Aquest projecte ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona i ha permès arribar a 81 empreses vinculades a la fabricació d’automoció identificades, contactades i que han rebut difusió del projecte. També s’han realitzat una vintena d’entrevistes individuals i diferents sessions de cooperació empresarial i de debat. La formació ha estat també una de les fites del projecte amb formacions competencials, processos d’acreditació de competències i altres accions. El projecte també ha fet seguiment de tancament empresarial i suport a la recol·locació  de l’empresa Contintental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail