Buscador per paraules clau
09 juliol 2024

Dos projectes del Consell Comarcal del Vallès Occidental seleccionats pel Banc de Bones Pràctiques dels governs locals

La Fundació Carles Pi i Sunyer i la Federació de Municipis de Catalunya han reconegut dos projectes del Consell Comarcal com a pràctiques útils o de referència per la resta d'ajuntaments i consells comarcals. Els projectes reconeguts són d'àmbits molt diferents, representatius del ventall d'activitat del Consell: "Comunitat Vallès PAE. La Xarxa de cooperació publicoprivada dels polígons d'activitat econòmica del Vallès Occidental" (Bona pràctica) i "Jove digues la teva sobre benestar emocional! Estudi sobre la salut mental d'adolescents" (Pràctica significativa).

Comunitat Vallès PAE: Es tracta d’un espai de treball i col·laboració estable entre les associacions i entitats de gestió dels PAE, el món local i els agents socials per impulsar la cooperació empresarial, la transició energètica i la modernització dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Vallès Occidental.

Jove digues la teva sobre benestar emocional!: Eina de participació ciutadana creada amb l’objectiu d’establir prioritats en les actuacions per la millora del benestar emocional juvenil i la prevenció de conductes de risc. L’enquesta es va centrar en la salut mental adolescent en el context actual, destacant la necessitat de fer visible i prioritzar aquesta qüestió.

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals està impulsat per la Fundació Carles Pi i Sunyer, la Federació de Municipis de Catalunya i els ajuntaments dels municipis catalans de més de 5.000 habitants. El seu objectiu és promoure i compartir les millores en els governs locals a través de la difusió d’experiències i iniciatives innovadores de la gestió municipal.  

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail