Buscador per paraules clau
01 febrer 2023

Dos nous processos selectius al Consell Comarcal: Tècnic/a de Serveis Jurídics i Treballador/a Social de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials

El dijous 2 de febrer s'obre el termini per a presentar instàncies per a dues noves convocatòries de feina al Consell Comarcal. En aquesta ocasió es tracta de processos selectius per a un lloc de treball de Tècnic/a de Serveis Jurídics i un altre de Treballador/a Social de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials.

Procés selectiu: Treballador/a Social de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials

Avui s’ha publicat al BOPB i al DOGC l’aprovació de la convocatòria i les bases selectives reguladores del procés selectiu amb l’objecte de crear una borsa de treball de Treballador/a Social de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials (Grup A, subgrup A2), com ha personal funcionari interí. És una borsa per a cobrir necessitats actuals, futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal del Vallès Occidental. El termini de presentació d’instàncies comença el 2 de febrer i acaba el 21 de febrer. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Procés selectiu: Tècnic/a de Serveis Jurídics

També avuu s’ha publicat al BOPB i al DOGC l’aprovació de la convocatòria i les bases selectives reguladores del procés selectiu amb l’objecte de crear una borsa de treball de Tècnic/a de Serveis Jurídics (Grup A, subgrup A1), com ha personal funcionari interí o personal laboral. És per a cobrir necessitats actuals, futures urgents i sobrevingudes, així com possibles vacants temporals i substitucions que es puguin produir en el Consell Comarcal i en el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

El termini de presentació d’instàncies comença el 2 de febrer i s’allarga fins el 21 de febrer. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail