Buscador per paraules clau
19 març 2024

“Dilluns Formatius” una aposta per la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració

El Consell Comarcal del Vallès Occidental posa a disposició del sector turístic, el comerç i la restauració de la comarca, un seguit d’eines de capacitació per contribuir a la millora contínua del sector.

Amb inici aquest mes d’abril, la nova proposta del Consell Comarcal, “Dilluns Formatius” ofereix al sector un ampli programa de formacions responent a les necessitats detectades dels diferents àmbits: digitalització, finançament, màrqueting, gestió del malbaratament alimentari, … etc.

A banda de la diversitat de camps, les formacions s’ofereixen gratuïtament i en format en línia, per tal de maximitzar la possibilitat de participació de les empreses.

En paral·lel al programa formatiu, el Consell Comarcal ofereix, als negocis interessats, assessoraments individuals gratuïts per tal de poder analitzar la seva necessitat concreta, mitjançant la col·laboració de tècnics especialistes en diferents matèries com: digitalització, finançament, màrqueting, creació de productes, etc.

L’objectiu d’aquesta proposta és donar suport i facilitar eines i recursos a les persones que conformen i gestionen negocis i associacions comercials mitjançant eines de capacitació i assessoraments individuals.

Pots inscriure’t, sense cost, als enllaços dels programes annexos.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail