Buscador per paraules clau
28 setembre 2017

Curs d’alfabetització en llengua catalana per a persones adultes d’origen estranger

El Servei de Primera Acollida de l'Àrea de Benestar Social, organitza un curs d'alfabetització en llengua catalana per a persones adultes d'origen estranger al municipi de Sentmenat. El curs s'iniciarà el 9 d'octubre i finalitzarà al mes de desembre. El curs es realitzarà de dilluns a dijous en horari de tarda a l'Escola d'adults de Sentmenat.

L’objectiu d’aquesta acció formativa és facilitar l’alfabetització a persones immigrants que manifesten dificultats d’expressió escrita i comprensió lectora. La finalitat és que el curs doti d’eines a les persones que hi participin en el curs per tal de facilitar la seva incorporació a la societat catalana i potenciar la seva autonomia.

A part, aquest curs esdevé un pas previ per a accedir als cursos inicials de català organitzats pel Consorci de Normalització Lingüística.

Totes aquelles persones interessades en el curs d’alfabetització o que vulguin inscriure’s, cal que truquin al telèfon 93 727 34 35 ext. 469, o es posin en contacte mitjançant el següent correu electrònic: ccvoc.ciutadania@ccvoc.cat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail