Buscador per paraules clau
30 juny 2021

Convocat el primer premi Eines per a projectes d’innovació social

Fins al 14 de setembre, romandrà oberta la convocatòria de la primera edició dels Premis eines, amb els que la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social distingirà activitats emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Els premis es donaran a conèixer en un acte que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès, el proper 6 d'octubre.

La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB, ha posat en marxa la convocatòria de la primera edició dels Premis eines, que distingiran activitats de transformació social emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de Nacions Unides. Hi haurà guardons als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local. El termini per presentar les candidatures romandrà obert fins al 14 de setembre, a les 23,59 h. La resolució es farà pública el 6 d’octubre, a la cerimònia que tindrà lloc a l’auditori de Sant Cugat del Vallès.

Segons les bases dels premis, els projectes candidats han de tenir l’objectiu social o l’objectiu del bé comú com a raó de ser de l’activitat comercial derivada, així com incorporar un alt nivell d’innovació social; els seus beneficis han se ser reinvertits principalment per assolir el seu objectiu social; i el mètode d’organització o el sistema de propietat han de reflectir la missió social de l’empresa i basar-se en la justícia social i en principis democràtics i participatius. Poden ser presentats per organitzacions socials i innovadores que combinin objectius socials amb un esperit emprenedor i que estiguin gestionades d’una manera oberta i responsable, amb la implicació de les persones treballadores i consumidores i d’altres grups d’interès relacionats amb les seves activitats.

La UAB ha creat la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat, conjuntament amb els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès i amb els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental. La càtedra té també el suport de la Diputació de Barcelona i s’inscriu en el projecte EINES -espai innova en emprenedoria social-, que fomenta l’emprenedoria i la innovació social i del qual en són partícips tant la UAB com el seu entorn social, administratiu i productiu.

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail