Buscador per paraules clau
20 febrer 2024

Consell Comarcal i ajuntaments renoven el compromís de cooperació pels suport al sector industrial

Els 18 ajuntaments de la comarca amb activitat industrial renoven pel 2024 el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal pel desenvolupament d’activitats de dinamització i acompanyament al teixit productiu.

Al llarg dels últims anys, i de forma progressiva, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha anat desplegant un seguit de programes, activitats i serveis comarcals de dinamització, promoció i suport a la indústria amb l’objectiu de garantir la cobertura i cohesió territorial i la complementarietat i especialització dels serveis. 

En aquest sentit, d’acord amb les necessitats i interessos dels ens locals, a través d’aquests convenis de col·laboració es concreten un seguit d’activitats a treballar de forma conjunta i que reben suport tècnic i aportació econòmica per part de totes les parts. En el cas del Consell Comarcal, es fa a través de subvencions provinents de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les activitat incloses al conveni són:

Durant aquest mes de gener s’ha realitzat ja les reunions de treball amb els ajuntaments per presentar i concretar el pla de treball a desenvolupar durant tot l’any.

Finalment, cal destacar que aquestes activitats son una part del programa d’actuació i suport al sector industrial que impulsa el Consell Comarcal en el marc de Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental, que compta amb el conjunt d’agents públics i privats del territori.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail