Buscador per paraules clau
16 abril 2021

32 establiments de la comarca i el Consell Comarcal obtenen el reconeixement a empreses i serveis turístics pel seu compromís per la sostenibilitat

Un total de 32 establiments de la comarca de l’àmbit turístic han obtingut el distintiu “Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere” que gestiona el Consell Comarcal del Vallès Occidental. De fet aquesta mateixa institució també s’ha afegit enguany a a llita d’entitats reconegudes, una llista que creix any rere any. El 2020 van ser 26 empreses i el 2019, un total de 20. Podeu consultar el llistat adjunt amb les dades de les empreses guardonades.

El “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere” és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), que pretén expandir la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. La seva principal finalitat és implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística. A nivell comarcal, la gestió del programa a la comarca la desenvolupa el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta gestió implica l’organització de jornades formatives i tallers així com el seguiment i acompanyament a les empreses durant tot el procés.

Les empreses i serveis turístics adherits al “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere” reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir a final d’any aquest distintiu que acredita una gestió responsable i la seva aposta per la sostenibilitat. Abans, però, les empreses han de passar una avaluació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail