Buscador per paraules clau
06 juliol 2017

18 joves de la comarca es formen a la cuina del restaurant Ristol i fan pràctiques a empreses gràcies al programa Joves per l’Ocupació

El restaurant Ristol de Viladecavalls ha estat l’aula de formació de 18 joves de la comarca que s’han format en l’especialitat de cuina dins el programa Joves per l’Ocupació. Els i les participants tenen entre 17 i 23 anys i són de diferents municipis: Viladecavalls, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Badia del Vallès, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Ullastrell.

Fins aquest diumenge una dotzena de joves estan fent pràctiques a sis empreses de la comarca ubicades a Barberà del Vallès, Terrassa, Viladecavalls, Castellar del Vallès i Ripollet. Els 6 alumnes restants no han fet pràctiques per inserció laboral o per altres motius. A les pràctiques fan tant tasques d’ Auxiliar de cuina com de sala, combinant horaris de preparació amb horaris de servei, perquè puguin veure totes les funcions que implica el sector de la restauració.

El Restaurant Ristol Viladecavalls és restaurant i aula de formació homologada de cuina. Compten amb una cuina oberta, que es veu des del menjador i una més interior. Recentment el conseller comarcal de l’Àrea de Desenvolupament econòmic, Joan Carles Paredes, ha realitzat una visita a l’espai, acompanyat d’un dels formadors del curs i del propietari del restaurant, Lluís Ristol. L’alumnat estava preparant diferents especialitats treballades durant la formació, mostrant l’aprenentatge quotidià.

Enguany és la sisena edició del programa Joves per l’Ocupació a la comarca que té com a finalitat la inserció laboral i/o educativa de joves. Aquest mes s’han iniciat les primeres contractacions que suposen una experiència professional per les persones  joves i per a les empreses l’oportunitat de contractar treballadors/es amb un alt grau de motivació amb el suport d’una bonificació econòmica corresponent a 3.931,20€ per una durada de 6 mesos. La data límit per subscriure aquestes contractacions és el dia 1 d’octubre de 2017. Les empreses interessades es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal a través de l’adreça electrònica ccvoc.adel@ccvoc.cat.

És un programa cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail