Buscador per paraules clau
30 novembre 2023

144 persones i 19 empreses inscrites al Cicle Converses del Mercat de Treball celebrat a Barberà del Vallès i Montcada i Reixac amb diverses accions centrades en la indústria agroalimentària

Aquesta setmana s’ha celebrat el Cicle Converses del Mercat de Treball amb dues jornades celebrades a Barberà del Vallès i Montcada i Reixac, centrades en la indústria agroalimentària. En total s’hi han inscrit 144 persones que han pogut posar-se en contacte amb 19 empreses que han participat activament a les diferents accions programades per apropar el mercat de treball a les persones en recerca de feina.   

Dilluns 27 de novembre, a Barberà del Vallès es va comptar amb la xerrada “ El networking és el teu aliat, vine i descobreix consells pràctics!” a càrrec de l’experta en networking professional Rosaura Alastruey. Les persones assistents van poder posar en pràctica els coneixements adquirits en un networking celebrat al pati de la Torre d’En Gorgs. Posteriorment les empreses van participar al taller “Projectes innovadors i ajudes i convocatòries de suport a l’agroindústria” que va dinamitzar la consultora FI Group. 

El dimecres 29 de novembre, a Montcada i Reixac, algunes empreses repetien participació i d’altres s’incorporaven de nou per participar en un Speed job dating del sector agroalimentari. Aquesta tècnica de recerca de feina permet establir cites curtes i ràpides entre persones que busquen feina i empreses. Les persones en recerca de feina poden contactar i conèixer diferents empreses amb interès per contractar. 

Les jornades han comptat amb la participació de les empreses Delitast SL, BonPreu SAU, Maribel Crespo Rodríguez, Nagual Alimentación, S.L, Condis Supermercats, Lasus Marsa, Gedesco S.A., Boa Europa, S.L., Chocolates Solé S.A., Elan Foods, Kreas formació i treball, Fermentum vinagres de kombucha, Lidl Supermercados SAU, Biotecnal S.A, Maresma Cervera S.L., Randstad i Actividades Integradas S.A -Ajuntament de Barberà del Vallès. 

També s’ha comptat amb la participació de Xavier Garcés, alcalde de Barberà del Vallès i vicepresident 1r del Consell Comarcal del Vallès Occidental i conseller d’Impuls econòmic i treball; Mònica Sempere Creus, tinenta d’alcaldia de Desenvolupament Econòmic i Social i Feminismes de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, i del regidor de promoció econòmica i industria de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. 

10 anys de Converses del Mercat de treball 

Conjuntament amb una acció realitzada el passat mes d’abril a Rubí, Converses del Mercat de treball arriba a la seva desena edició connectant persones en recerca de feina i empreses, així com facilitant la relació entre empreses. Es va iniciar l’any 2013 amb una jornada a Badia del Vallès perquè és (i era en aquell moment també) el municipi amb més atur de la comarca del Vallès Occidental  i  va continuar en els municipis de Sant Cugat del Vallès (2014), Rubí (2015), Barberà del Vallès (2016), Terrassa (2017),Viladecavalls (2018),  Sabadell (2019), Castellar del Vallès (2021), Palau-Solità i Plegamans i Castellbisbal (2022) i Rubí , Barberà del Vallès i Montcada i Reixac al 2023. 

L’acció és coordinada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i pels ajuntaments de Barberà del Vallès i Montcada i Reixac i hi col·laboren també els serveis locals d’ocupació de la comarca, difonent la jornada entre empreses i persones en recerca de feina. Està subvencionada pel Servei públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Innovadors i Experimentals i de la Diputació de Barcelona en el marc del projecte Teixint Metodologies de la Xarxa de Governs Locals. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail