Buscador per paraules clau
08 novembre 2022

Xerrada informativa sobre els Ajuts per a la Rehabilitació a Viladecavalls

Hora: A les 18 hores

Lloc: Auditori de l’Escola de música Pau Casals, (Plaça Coronel Busquets,1. Viladecavalls

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

Actualment hi ha obertes diferents convocatòries europees per a la rehabilitació d’habitatges. Es tracta de convocatòries que es financen amb fons Next Generation EU que fan referència a ajuts d’eficiència energètica en diferents tipus d’edificis i que es poden sol·licitar a nivell particular. Per tal de poder informar la ciutadania, el Consell Comarcal, junt amb les Oficines tècniques de rehabilitació, han organitzat diferents jornades divulgatives.

La sessió és gratuïta i no necessita inscripció prèvia. Tot i realitzar-se a Viladecavalls, està oberta a ciutadania de tota la comarca. No es descarta que properament es plantegin noves ubicacions.

Durant la xerrada s’informarà sobre les subvencions existents, els requisits bàsics per accedir-hi i els avantatges que suposen. Es comptarà amb una presentació per part de les Oficines tècniques de rehabilitació: “Informació sobre els requisits bàsics, els avantatges i el procediment de sol·licitud i tramitació, dels fons de rehabilitació Next Generation. Casos pràctics”. També des del Consell Comarcal s’explicarà el suport que es dona des dels ajuntaments i des del mateix Consell, a través de l’Oficina comarcal de Rehabilitació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail