Buscador per paraules clau
15 febrer 2024

Presentació de l’exposició “ReHabilitem” i taula informativa sobre els Fons Next Generation 

Hora: 18:00h

Lloc: Mercat Municipal, Castellar del Vallès

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental, Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Castellar del Vallès, Consell de Col·legis Territorials d'Administradors de Finques de Catalunya, Oficina tècnica de rehabilitació de Catalunya, Col·legi d'arquitectes de Catalunya i COAC

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania. ReHabilitem vol donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic. 

Es tracta d’una exposició sensorial i interactiva que dona resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l’oportunitat que representen els fons Next Generation. Amb missatges positius i informació clara i accessible, l’exposició ajuda a superar les barreres percebudes que dificulten implicar-se en un projecte de rehabilitació, des de la por a la burocràcia fins a la desconfiança amb els professionals. 

L’exposició mostra els beneficis que comporta la rehabilitació dels edificis, tant a nivell particular com també a nivell col·lectiu, mitjançant dos panells amb informació d’utilitat tant per als ciutadans, com per als professionals del sector i altres agents que participen en el procés rehabilitador.

L’exposició ReHabilitem serà itinerant amb la finalitat donar instruments a la ciutadania i facilitar als municipis la seva tasca de sensibilització i estarà disponible des del 8 de febrer fins el 8 de març.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail