Buscador per paraules clau
01 juliol 2022

Formació especialitzada en la normativa d’estrangeria i els diferents tràmits administratius per a personal dels ajuntaments de la comarca

Hora: de les 9:30 a les 13:30h

Lloc: Format híbrid: Consell Comarcal i Zoom

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

En el marc del Dia mundial de les persones refugiades, que es commemora el dilluns 20 de juny, el Consell Comarcal ha ofert als ajuntaments de la comarca una Formació especialitzada en la normativa d’estrangeria i els diferents tràmits administratius. La voluntat és poder facilitar eines i millorar les competències dels professionals que treballen amb persones nouvingudes.

La sessió es farà el dia 1 de juliol, de les 9:30 a les 13:30 hores en format híbrid, tant al Consell Comarcal com via Zoom. Per a poder-hi participar cal inscripció prèvia.

S’incidirà en els coneixements sobre la documentació d’identificació que aporten les persones (passaports, tipus de visats, documents d’identitat de països de la Comunitat Europea, etc)  i els processos administratius en els que poden estar immersos (règim jurídic comunitari, règim jurídic extracomunitari, etc).

La sessió està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’SCAI (Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants), qui impartirà la sessió per part de la seva coordinadora, Raquel Guerola.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail