Buscador per paraules clau
01 octubre 2022

Cap de setmana Benvinguts a pagès, amb propostes al Vallès Occidental

Hora: 1 i 2 d'octubre

Lloc: Explotacions agrícoles i restaurants de la comarca

Organitza: Generalitat de Catalunya amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental

El propers 1 i 2 d’octubre se celebra Benvinguts a Pagès La Festa, un cap de setmana en que explotacions agrícoles i restaurants de proximitat obren les portes de casa seva per tal de compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador amb els visitants.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa que ens permet apropar-nos als orígens d’allò que mengem i saber qui hi ha darrere dels aliments que configuren els nostres plats.

Un any més el Vallès Occidental, gràcies a la coordinació del Consell Comarcal, hi participa activament amb visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca.

Enguany, es pot visitar el Celler de Can Morral del Molí, la Masia Ca n’Oliveró, la Finca els Corrals Nous i la Granja La Roca, els quals ens explicaran com és el seu dia a dia i d’on provenen els aliments que cuinem per als nostres àpats.

Als restaurants La Taverna del Ciri, al Restaurant Capicua i al Restaurant Masia Can Campanyà es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra.

A més, el Molí d’en Rata i la Masia Can Deu ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades de Benvinguts a Pagès.

Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail