Buscador per paraules clau
27 març 2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

El Consell Comarcal del Vallès Occidental porta a terme la setena edició del programa 30 Plus , que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Entre el mes d’octubre de 2022 i aquest mes de març, 50 persones majors de 30 anys han pogut trobar una feina gràcies a la seva participació al programa 30 Plus des del qual se’ls ha assessorat, proporcionat recursos i acompanyat en el procés de contractació. Al programa hi han participat 41 empreses que han comptat amb una subvenció econòmica per a la contractació.

La missió del programa és la inserció laboral de persones en situació d’atur de 30 anys i més, preferentment per a les majors de 45 anys i que fa més d’un any que es troben en situació d’atur. Se’ls proporciona recursos, formació i competències necessàries per ocupar un  lloc de treball en una empresa de la comarca. Les 50 persones contractades han realitzat una acció formativa de 20 hores per optimitzar la seva adaptació i ajust al lloc de feina.

En paral·lel, les empreses contractants han comptat amb una subvenció econòmica equivalent al salari mínim professional durant els mesos de contracte i proporcional a la jornada laboral realitzada, establint un mínim de 6 i un màxim de 9 mesos de contracte per una jornada mínima de 20 hores setmanals. Així, la quantia màxima d’ajut a les empreses podia arribar a un import de 10.421,28€  corresponent a 9 mesos de contracte i jornada completa de 40 hores setmanals.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail