Buscador per paraules clau
26 octubre 2023

3r Congrés de Qualitat de l’Aire

Hora: Pendent determinar

Lloc: Fira Sabadell

Organitza: El Consell Comarcal és coorganitzador del Congrés de Qualitat de l'Aire junt amb l'Ajuntament de Sabadell, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'AMB.

3a edició del Congrés de Qualitat de l’Aire, l’esdeveniment de referència a escala estatal, que torna a la seva versió presencial.

Durant una jornada i mitja, amb 3 espais en paral·lel, zona d’exposició i networking i més de 60 ponents, per afavorir la projecció dels diferents agents sectorials i donar suport a sinèrgies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar el sector de la gestió de la qualitat de l’aire.

Enguany el Consell Comarcal és coorganitzador del Congrés de Qualitat de l’Aire junt amb l’Ajuntament de Sabadell, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’AMB. Es celebrarà els dies 26 i 27 d’octubre a Sabadell.

Per qualsevol consulta, informació i oportunitats de patrocini u col·laboracions, us podeu posar en contacte amb la Secretaria tècnica – Yolanda Aixelà – ACTIVA Congresos – Telèfon 93 323 85 73 | yolanda@activacongresos.com

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail