Buscador per paraules clau
21 gener 2019

El Consell Comarcal assumeix des d’aquest gener les polítiques de turisme comarcals

La integració del Consorci de Turisme del Vallès Occidental en el Consell Comarcal del Vallès Occidental ja és una realitat. Des d’aquest més de gener, el Consell ha assumit les polítiques de promoció i difusió turística de la comarca i ha integrat les tres treballadores del Consorci en l’estructura de llocs de treball del Consell. Els ajuntaments de la comarca ja han aprovat la dissolució del Consorci.

El Consorci s’ha integrat a l’estructura del Consell Comarcal, amb la seva mateixa funcionalitat, garantint les aportacions públiques de finançament i amb la consolidació del personal de l’ens dins l’estructura del Consell. Amb això es vol aconseguir una major eficiència de l’ens, evitar duplicitats interadministratives i poder garantir la funcionalitat que ha tingut fins el moment.  

Així mateix, s’ha nombrat una nova consellera delegada per a aquestes qüestions, la consellera comarcal Meritxell Lluís, per delegació del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez.

El Ple del Consorci de Turisme del Vallès Occidental va aprovar el 24 de juliol de 2018 de forma inicial la seva dissolució per integrar-se a l’estructura del Consell Comarcal. Es va obrir un període de 30 dies d’exposició pública i durant la tardor de 2018 els ajuntaments de la comarca van ratificar l’acord inicial en els respectius plens municipals. Finalment, el mes de desembre es va aprovat de forma definitiva la dissolució del Consorci i la seva integració al Consell Comarcal, que també ha quedat reflectida en el Pressupost del Consell pel 2019 i la Relació de Llocs de Treball.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail