Buscador per paraules clau
01 juny 2024

Benvinguts a Pagès La Festa: descobreix les explotacions agrícoles de la comarca i els restaurants de proximitat l’1 i 2 de juny

Hora: Consultar horari activitats

Lloc: Diferents poblacions del Vallès Occidental

Benvinguts a Pagès (BaP) és un projecte que va néixer el 2016 en el marc de la candidatura de Catalunya, Regió Europea de Gastronomia, per tal de donar a conèixer la feina de la pagesia catalana a tota la ciutadania. Aquest proper cap de setmana, dies 1 i 2 de juny se celebra Benvinguts a Pagès La Festa, un cap de setmana en què explotacions agrícoles i restaurants de proximitat obren les portes de casa seva per tal de compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador amb els visitants. Benvinguts a Pagès és una iniciativa que ens permet apropar-nos als orígens d’allò que mengem i saber qui hi ha darrere dels aliments que configuren els nostres plats.

Un any més el Vallès Occidental ha impulsat la participació de productors, restauradors i allotjaments amb visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca. Podeu consultar el mapa de localització de les activitats aquí.

Enguany al Vallès Occidental es pot visitar l’explotació de la Formatgeria La Frasera (Vacarisses), els quals ens faran una visita pel seu obrador i oferiran un petit tast dels seus productes.

Tanmateix, es pot visitar el Viver 3 Turons (Castellar del Vallès), un viver dedicat a la producció de plantes autòctones.

Als restaurants La Taverna del Ciri (Terrassa), al Restaurant Capicua (Cerdanyola del Vallès), Taiet Restaurant (Ullastrell) i a Can Miguelon (Vacarisses) es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra.

A més, El Molí d’en Rata (Ripollet) oferirà una visita guiada pel molí tot visitant les seves estances i quan a l’acabar s’organitzarà un taller per elaborar pa.

Per altra banda, l’Espai Natura de la Fundació Sabadell 1859 també ofereix l’activitat “Aprenem a fer un hort urbà” el dissabte 1 de juny a la Masia Can Deu (Sabadell) i a Sant Cugat podreu participar en diferents activitats en el Mercat de pagès de Mirasol.

Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants, allotjaments i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès on trobareu les activitats que es fan a tot Catalunya. També podeu consultar la guia de viatge del Benvinguts a Pagès.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail