Buscador per paraules clau
27 febrer 2024

Presentació del nou espai virtual Sompolígons.cat

Hora: 9:30 a 11h

Lloc: Aula Magna de Cecot (Carrer de Sant Pau, 6, Terrassa), format híbrid.

Organitza: El Consell Comarcal del Vallès Occidental. Col·labora: Cecot

Presentació del nou espai virtual creat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental Sompolígons.cat amb l’objectiu de convertir-se en el portal de referència d’informació sobre els polígons industrials de la comarca, així com per a esdevenir un espai que impulsi la cooperació empresarial, faciliti tant la transició energètica com la modernització dels espais productius i millori les relacions entre empreses industrials i entitats en el marc de la Comunitat Vallès PAE (xarxa de cooperació publicoprivada).

Durant la sessió es presentaran públicament les dades, productes i serveis més importants que s’ofereixen i a més d’explicar la iniciativa de la Comunitat Vallès PAE com a exemple de cooperació territorial i destacar la importància de la cooperació empresarial. 

La sessió està dirigida a mitjans de comunicació locals, especialitzats i generals, representants i professionals d’ajuntaments, administracions i entitats del territori, i a totes aquelles empreses industrials i de serveis que hi tinguin interès.

Programa:

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail