Buscador per paraules clau
01 octubre 2023

Benvinguts a Pagès

Hora: Tot el cap de setmana

Organitza: BAP en col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Viu el Vallès, Xarxa de Productes de la Terra i Diputació de Barcelona

Arriba Benvinguts a Pagès (BaP), el gran esdeveniment de la pagesia catalana que se celebrarà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre.

Es tracta d’una iniciativa creada amb l’objectiu de donar a conèixer i posar en valor la feina de la pagesia catalana per mitjà d’una gran oferta d’activitats de portes obertes a les diferents granges i obradors de Catalunya.

Durant aquest cap de setmana, els productors/es de tot Catalunya obren les portes de les seves granges i obradors i mostren el treball i tasques del seu dia a dia a un públic de gran diversitat; familiar, sènior, foodie i jove.

Per realitzar les visites de portes obertes es necessita dur a terme reserva prèvia a través de la pàgina web, on podreu consultar i reservar les visites a productors/es, restauradors/es, allotjaments i activitats per al cap de setmana del Benvinguts a Pagès La Festa.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, mitjançant el programa Xarxa Productes de la Terra, col·labora amb aquesta iniciativa i anima a la ciutadania a visitar les diferents activitats que proposa Benvinguts a Pagès i especialment les que tenen lloc al Vallès Occidental.

Enguany, es pot visitar la Formatgeria La Frasera, degustar plats elaborats als restaurants La Taverna del Ciri, al Restaurant Capicua i al Restaurant Masia Can Campanyà, o participar en activitats com ara la creació d’un hort urbà o descobrir la Collserola pagesa.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail