Buscador per paraules clau
05 octubre 2023

Sessió informativa online PERTE sobre descarbonització i economia circular

Hora: 9:30 a 11h

Lloc: Sessió virtual

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es recolza la indústria en la seva transició cap a models i processos més respectuosos amb el medi ambient amb la valoració de propostes de sol·licitud a convocatòries als fons Next Generation.

El dia 5 d’octubre de 9:30 a 11h del matí tindrà lloc un webinari informatiu per parlar sobre el PERTE de descarbonització i l’economia circular. Es comptarà amb el Sr. Carlos Fernández, consultor expert en l’empresa Fi group, amb més de vint anys d’experiència al sector.

Un dels temes que es tractarà durant la sessió serà el PERTE de descarbonització i els seus requisits i característiques, amb el qual es pretén mobilitzar fins a 11.800 milions d’inversió amb l’objectiu de rendibilitzar les grans inversions que requereix la indústria per arribar a la neutralitat de carboni. També, es presentarà la situació i previsió de convocatòries del PERTE d’economia circular per aquest 2023.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail