Buscador per paraules clau
30 març 2023

Sessió: “Fons Next Generation pel sector industrial”

Hora: De 10 a 12:30 hores

Lloc: Masia Can Serra de Rubí

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental, ACCIÓ i Ajuntament de Rubí

Ets una PIME industrial? Has sentit a parlar dels fons Next Generation però no saps què són? Vine a la jornada del proper 30 de març.

Si tens un projecte innovador per canviar el model de producció en àmbits com la transició ecològica o la indústria 4.0, vols saber quines convocatòries de subvencions et poden beneficiar, o necessites finançament per alguna inversió, en aquesta sessió explicarem què son els Fons Europeus Next Generation, quines convocatòries estan al teu abast i t’explicarem en què et podríem ajudar.

Al finalitzar la jornada totes les empreses que estiguin interessades també podran realitzar entrevistes individuals amb els serveis tècnics del Consell Comarcal i de l’Oficina Next Generation d’Acció per valorar les necessitats concretes i rebre una atenció personalitzada.

Per qualsevol dubte podeu contactar a Míriam Rodríguez Monfort (rodriguezmnf@ccvoc.cat)

PROGRAMA:

RECORDA! 
Si esteu interessats/des en concertar una entrevista personalitzada de necessitats haureu de reservar la vostra plaça

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail