Buscador per paraules clau
06 febrer 2023

Jornada: “Implementació dels centres d’FP integrada al Vallès Occidental: reptes i situació”

Hora: De 12.00 a 14.00h

Lloc: Seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col.laboració de l’Agencia Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, en el marc de la Mesa Comarcal de la formació pel treball del Vallès Occidental

La jornada permetrà compartir la situación actual amb la visió de diferents Serveis de la Generalitat de Catalunya implicats, presentar posibles models de centres de FP integrada i compartir una taula de debt amb els principals agents del territori.

Podeu consultar el programa al fitxer adjunt:

Per motius d’aforament és imprescindible que formalitzeu la vostra inscripció al següent enllaç:

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail