Buscador per paraules clau
13 desembre 2022

Jornada de debat: “Els processos de reindustrialització: reptes i situació”.

Hora: De 9 a 12 h

Lloc: Auditori Municipal de Montcada i Reixac

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

Sessió adreçada a regidories de desenvolupament econòmic local, representants dels agents socials i econòmics, i tots aquells professionals del sector públic i privat vinculats al sector industrial o interessats en la temàtica.

Les últimes dècades, el Vallès i el conjunt del país han patit un degoteig constant de tancaments industrial de grans corporacions. L’impacte sobre el territori, les empreses i les persones té una efecte diferent segons la gestió i resultat del procés de reindustrialització.

Recentment, el Vallès Occidental ha patit casos importants d’un sector en reconversió com el d’automoció: Nissan, Continental o Teconnectivity, afectant a més de 1.000 persones i al teixit industrial local.  

L’objectiu de la jornada és compartir la situació legal en aquest àmbit, els reptes i propostes de millora, exemples de bones pràctiques i generar un debat constructiu amb els agents que hi intervenen de primera mà.

Programa 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail