Benvinguts a Pagès és una iniciativa que ens permet apropar-nos als orígens d’allò que mengem i saber qui hi ha darrere dels aliments que configuren els nostres plats.
Un any més el Vallès Occidental, gràcies a la coordinació del Consell Comarcal, hi participa activament amb visites i activitats complementàries en diferents municipis de la comarca.
Enguany, es pot visitar el Celler de Can Morral del Molí, la Masia Ca n’Oliveró, la Finca els Corrals Nous i la Granja La Roca, els quals ens explicaran com és el seu dia a dia i d’on provenen els aliments que cuinem per als nostres àpats.
Als restaurants La Taverna del Ciri, al Restaurant Capicua i al Restaurant Masia Can Campanyà es podran degustar plats elaborats amb productes de la terra.
A més, el Molí d’en Rata i la Masia Can Deu ofereixen visites i tallers als seus espais per complementar aquestes jornades de Benvinguts a Pagès.
Per a més informació i reserves a les explotacions, productors, restaurants i activitats podeu consultar el web de Benvinguts a Pagès.