Buscador per paraules clau

Territori i Habitatge

Borsa Comarcal de Lloguer Assequible

El Programa Borsa de Lloguer assequible és un dispositiu d’atenció socioresidencial per facilitar l’accés a l’habitatge digne. Aquesta borsa s’adreça a persones propietàries que estiguin disposades a llogar el seu habitatge per sota del preu del mercat i d’altra banda, a persones que necessiten llogar un habitatge a preus assequibles, contribuint a aconseguir la inclusió residencial de les persones.

Aquestes persones han de complir uns requisits, com per exemple estar inscrites al Registre de sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya. Des de l’Oficina Comarcal d’Habitatge es fa la mediació entre les persones propietàries i llogateres.

L’avantatge que les persones propietàries poden obtenir d’aquesta borsa, consisteix en un paquet d’actuacions que s’ofereix de manera gratuïta i que inclou la recerca del llogater adequat, assegurances de multirisc de la llar i de defensa jurídica, elaboració del contracte de lloguer amb seguiment i intermediació durant la seva durada, i tramitació de la garantia d’Avalloguer de la Generalitat de Catalunya per cobrir possibles impagaments de la renda.

PER QUÈ LLOGAR EL SEU HABITATGE A LA BORSA DE LLOGUER ASSEQUIBLE?

INFORMACIÓ PER A PROPIETARIS I PROPIETÀRIES

  • Busquem el/la llogater/més adequat/da mitjançant les nostres bases de dades.
  • Oferim assegurances de multirisc de la llar i de defensa jurídica.
  • Elaborem el contracte de lloguer i realitzem seguiment i intermediació durant la seva vigència.
  • Tramitem la garantia de l’Avalloguer de la Generalitat de Catalunya per cobrir possibles impagaments de renda.

PER QUÈ BUSCAR UN HABITATGE A TRAVÉS DE LA BORSA DE LLOGUER ASSEQUIBLE?

INFORMACIÓ PER A LLOGATERS

  • Trobem el lloguer més adequat a les postres necessitats.
  • Oferim una assegurança multirisc de la llar i la realització de l’inventari detallat.
  • Elaborem el contracte de lloguer i realitzem el seguiment i la intermediació durant la seva vigència.

Forma d’accés al Servei

Les persones propietàries  i les persones sol·licitants es poden adreçar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge o a les Oficines d’Atenció Ciutadana dels ajuntaments als que es presta el servei.

Totes les actuacions desenvolupades al Programa s’ofereixen de manera gratuïta.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Territori i Habitatge

+
08-06-2022

Oberta la convocatòria d’ajuts per a rehabilitar edificis residencials per a l’optimització del consum energètic (Programa 4)

08-06-2022

Si tens entre 18 i 35 anys ja pots sol·licitar el Bo jove que t’ajudarà en la despesa del lloguer. Troba aquí tota la informació.

26-05-2022

Informació sobre els Ajuts d’eficiència energètica d’edificis: oberta la convocatòria per a rehabilitació d’edificis residencials

24-05-2022

El Consell Comarcal participa a la visita de treball a Brussel·les junt amb una quinzena de governs locals, de la mà de la Diputació de Barcelona