Buscador per paraules clau

Informacions COVID-19

Retirada de la mascareta en espais interiors

A partir del 20 d’abril, la mascareta deixa de ser obligatòria a la majoria d’espais tancats.

Es manté en alguns espais com:

  • Mitjans de transport públic i de viatgers. En andanes i estacions no cal dur-la.
  • Hospitals, centres sanitaris i farmàcies.
  • Residències (treballadors i visitants).

A més, es recomana que es faci servir si sou població de risc, o bé si teniu símptomes de malaltia respiratòria, ja sigui COVID-19, grip o altres. Trobeu tota la informació aquí.

Informacions relacionades amb la salut

Impacte de la Covid-19 al Vallès Occidental

Des de l’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental es porta a terme un seguiment de l’impacte de la Covid-19 al territori. Podeu trobar a continuació els informes que es vagin publicant aquests enllaços: 

Gestió de casos Covid-19 en activitats educatives ludicoesportives (Gener 2022)

Amb l’objectiu d’adaptar i simplificar el protocol vigent per a gestió de casos en activitats educatives ludicoesportives (que inclou les activitats d’educació en el lleure) al nou protocol de gestió de casos en centres educatius (que inclou les directrius de la Ponència d’Alertes de la Comissió de Salut Publica del Ministeri de Sanitat), des del Departament de Salut s’ha fet una versió actualitzada del document Gestió de casos Covid-19 en activitats educatives ludicoesportives.

Prestació per al pagament del deute de rendes del lloguer derivat de l’impacte econòmic i social de la COVID-19 

És vigent la convocatòria de la prestació per al pagament del deute de rendes del lloguer derivat de l’impacte econòmic i social de la Covid19. A l’enllaç de la Generalitat de Catalunya podeu trobar tota la informació sobre la documentació, els requisits i com fer la sol·licitud. 

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail