Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Suport reconversió fabricació automoció

Programa sectorial i específic que té l’objectiu de pal·liar els efectes negatius de la crisi del sector de l’automoció sobre l’ocupació, la producció i la seva cadena de valor. 

Pel seu desplegament es compte amb el suport d’una Oficina Tècnica especialitzada de la Diputació de Barcelona.  Hi ha en curs diferents actuacions per tal de cobrir les necessitats específiques detectades a la comarca.

Què t’oferim?

  • Acompanyament i cooperació a les empreses i entitats. Cerquem i recollim iniciatives innovadores que busquen per impulsar un ecosistema territorial d’agents innovadors.
  • PIMEs: Acompanyem a la transformació i reconversió empresarial a partir de l’experimentació vivencial de la tecnologia i treball per reptes
  • Vehicle Km0 i Innovació oberta: promocionem i accelerem noves formes de mobilitat vinculades al sector de l’automoció i realitzem sessions d’innovació oberta empresarials amb el suport i paper actiu de grans empreses del territori.
  • Atracció d’inversions i reindustrialització: Impulsem activitats d’atracció d’inversions i empreses a partir de la singularització local del sector, necessitats i projectes estratègics.
  • Formació competencial per reptes: Un programa formatiu basat en el treball en equip per a la resolució de reptes relacionats amb solucions tecnològiques.

Vols consultar la informació més detallada i fer-nos arribar propostes? 

Accions en curs

Impuls reconversió PIMES

Es proporciona una consultoria especialitzada amb un servei intensiu en hores i temps per abordar la transformació del model productiu i ajudar en la implementació d’actuacions. El Consell Comarcal estableix un tècnic de referència per l’empresa, per agilitzar i fer seguiment del desenvolupament del servei per part de la consultora.

Els àmbits d’assessorament són: noves pràctiques de gestió empresarial, models de negoci, finançament, ús de tecnologies i altres aspectes bàsics per a la competitivitat de les empreses (finançament i inversions, suport programes públics i fons europeus, comercialització (cartera clients i expansió mercat), internacionalització, sostenibilitat i economia circular,….)

Formació competencial per reptes

Realització d’activitats de formació del sector de l’automoció a partir d’un curs amb continguts singulars que parteixin de les necessitats actuals del teixit industrial i reptes de digitalització i transició ecològica.

El curs facilita una capacitació de l’alumnat a nivell competencial, tècnic i d’habilitats a través d’una formació pràctica. Consisteix en un mòdul troncal comú per a tots els participants i uns mòduls específics i de projecte amb 5 itineraris formatius diferents. El programa formatiu de cada participant serà d’un total de 32 hores.

Per més detall consulteu el díptic adjunt. Calen inscripcions prèvies en aquest enllaç. Si teniu interès podeu enviar un correu a ccvoc.adel@ccvoc.cat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-12-2022

L’Observatori Comarcal publica l’avanç de les dades de l’atur del mes de novembre: l’atur disminueix en un 0’5%

29-11-2022

El Consell Comarcal participa al projecte europeu City Loops per a compartir i poder replicar pràctiques de circularitat als municipis

28-11-2022

El Consell Comarcal engega un nou projecte per potenciar la presència femenina en la indústria agroalimentària

23-11-2022

Procés selectiu per a la cobertura d’un lloc de treball de persona tècnica dinamitzadora de negocis en l’àmbit del comerç