Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Suport reconversió fabricació automoció

Next generation i subvencions

Programa sectorial i específic que té l’objectiu de pal·liar els efectes negatius de la crisi del sector de l’automoció sobre l’ocupació, la producció i la seva cadena de valor. 

Pel seu desplegament es compte amb el suport d’una Oficina Tècnica especialitzada de la Diputació de Barcelona.  Hi ha en curs diferents actuacions per tal de cobrir les necessitats específiques detectades a la comarca.

Què t’oferim? 

  • Acompanyament i cooperació a les empreses i entitats. Cerquem i recollim iniciatives innovadores que busquen partners o proveïdors, facilitant i connectant necessitats per impulsar un ecosistema territorial d’agents innovadors. 
  • PIMEs: Acompanyem a la transformació i reconversió empresarial a partir de l’experimentació vivencial de la tecnologia i treball per reptes 
  • Start-ups i innovació oberta: Accelerem start-ups de mobilitat vinculades al sector de l’automoció i realitzem sessions d’innovació oberta empresarials amb el suport i paper actiu de grans empreses del territori. 
  • Atracció d’inversions a empreses: Impulsem activitats d’atracció d’inversions i empreses a partir de la singularització local del sector, necessitats i projectes estratègics. 
  • Formació competencial per reptes: Un programa formatiu basat en el treball en equip per a la resolució de reptes relacionats amb solucions tecnològiques. 

Vols consultar la informació més detallada i fer-nos arribar propostes? 

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
27-06-2022

El Programa CuEme d’emprenedoria a l’escola 2021-22 que compta amb l’acompanyament del Consell Comarcal tanca el curs a Vacarisses i Viladecavalls

22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació