Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Catàleg interactiu Vehicle Vallès Km0

L’objectiu és oferir una imatge del potencial de les empreses i entitats del sector d’automoció de la comarca del Vallès Occidental a través d’un Catàleg de components i equipaments fabricats per a Automòbils, de les empreses del territori que els produeixen, i dels projectes de producció i d’innovació amb criteris de sostenibilitat d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

L’atractiu principal del catàleg interactiu és poder descobrir les parts fonamentals que composen un vehicle. Amb el cotxe elèctric virtual situat a la primera secció podem explorar les parts que el composen a partir de 9 grups de components que fabriquen les empreses de la comarca del Vallès Occidental. També podrem trobar a la part superior un menú amb apartats temàtics que ens donarà informació afegida del sector a la comarca, de les empreses de la Cadena de Valor del sector de fabricació d’automoció, de la fabricació que es realitza amb criteris d’innovació i sostenibilitat, i l’apartat final on trobem l’explicació i el context del projecte.

Tot el catàleg està proveït de múltiples enllaços per fer possible la interactivitat que permet gaudir d’una confortable experiència d’usuari per explorar a voluntat de forma no lineal i controlada a través de les diferents seccions. Recomanem experimentar-ho clicant els marcadors sobre el cotxe, els diferents apartats del menú, els logos i els noms de les empreses, entre d’altres.

Descobreix el CATÀLEG VEHICLE VALLÈS KM0

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer